We wtorek 4 lipca rozpoczęliśmy cykl warsztatów kulinarnych realizowanych w ramach projektu współpracy pn. Spektakl Międzypokoleniowych Atrakcji Kulinarnych o akronimie SMAK. Warsztaty spotkały się z bardzo dużym zainteresowaniem ze strony mieszkańców naszego obszaru, którzy licznie odwiedzili naszą siedzibę tego dnia, pełni chęci do pracy i zdobywania nowych doświadczeń pod okiem Bartłomieja Wrzesińskiego – sushi mastera. Warsztaty przeprowadziła AkademiaKulinarna SPOT. TO EAT z Poznania. Było miło, radośnie i bardzo smacznie. Zapraszamy na fotorelację. Warsztaty współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.3 „Przygotowanie i realizacja działań w zakresie współpracy z lokalną grupą działania" - działanie Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 - 2020. „Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.